Om meg

Bildet mitt
...ble arbeidsledig den 17. mars. Nå har han bestemt seg for å blogge seg gjennom søken etter en ny jobb innen media/kommunikasjon/informasjon. Andreas har blitt 30 år, er medieanalytiker og en kløpper med tekst. Han bor på Vålerenga i Oslo, med samboer, hund og katt.

torsdag 24. mars 2011

Daytime TV er galskap

X-BOX. Jeg tror jeg må ha X-BOX. 


Når man er arbeidsledig har man litt dødtid å slå ihjel, for å si det mildt. Jeg bruker tiden min på weblogg, søknadsforfatting og - selvsagt - daytime TV som seg hør og bør. I dag tok det av på Ellen, og dette måtte jeg jo dokumentere. Herved får dere første videopost fra jegtrengerarbeid.blogspot.com:

4 kommentarer:

 1. hei Andreas!

  herlig blogg,du!! jeg koser meg med hvert innlegg jeg leser.
  Så, kommentar på publikums reaksjon: ahem... hello America! hvis jeg husker rett (fra mine dager som arbeidsledig og daytime-TV slave) så skriker de like mye på Oprah hver gang de får noe. Og Oprah er jo kjent for å gi mye gaver hun, så etter etpar dager med Oprah har man da småsåre ører...av skriking. Jeg tror de reagerer på den måten ganske ofte jeg, i USA. Små gleder, STORE skrik. hehe. ;) Lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Hei Andreas, liv i stua hører jeg :-)
  Jeg er syk for tiden, og kan derfor dele dine erfaringer med daytime-tv. I dag har det vært joggebukse og viasat 4.
  Men jeg skjønner at jeg burde få med meg Ellen show. Og dr phil, kanskje? Andre godprogram?

  SvarSlett
 3. Det er så mye liv i stua at ørene mine detter av snart. Hyggelig at det er flere som vet å sette pris på daytime TV. Foruten Phil, Ellen og såklart Oprah, anbefaler jeg The Hills på MTV. Det er så grusomt at jeg egentlig ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

  SvarSlett