Om meg

Bildet mitt
...ble arbeidsledig den 17. mars. Nå har han bestemt seg for å blogge seg gjennom søken etter en ny jobb innen media/kommunikasjon/informasjon. Andreas har blitt 30 år, er medieanalytiker og en kløpper med tekst. Han bor på Vålerenga i Oslo, med samboer, hund og katt.

fredag 1. april 2011

So long and thanks for all the shoes

Allright! Jeg har blitt en jævel på airbrushing i photoshop og helgen er her. Bortsett fra at Pluto nettopp har kastet opp, er det god stemning i stua.

For jeg har fått meg jobb!

På mandag skal jeg starte som rådgiver i Frivillighet Norge! Det blir helt mega, og arbeidet blir variert, utfordrende og spennende.

Dette betyr imidlertid at bloggen nok en gang har gjort jobben sin og legges ned. Så takk igjen til dere som har spredd ordet. Kommer dog til å være aktiv på twittah, så add meg der dersom dere vil ha festligheter i twitterfeeden deres.

Og nei, dette er ingen aprilspøk.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer!
  Bra organisasjon t.o.m :)

  SvarSlett
 2. Hurra! Vi gleder oss til du kommer!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med jobb. Det finnes alltid en jobb der ute. Det gjelder å komme i riktig posisjon for å kunne konkurrere om den.

  Jeg har skrevet en bok om hele jobbsøkeprosessen. Her omtale alle fallgruver og massevis av nyttige tips og meget gode råd.

  Ta en titt på linken:
  http://www.jobbinngangen.no/den-eneste-bok-av-sitt-slag-for-salg-i-norge

  Vennlig hilsen
  Svein Ove

  SvarSlett