Om meg

Bildet mitt
...ble arbeidsledig den 17. mars. Nå har han bestemt seg for å blogge seg gjennom søken etter en ny jobb innen media/kommunikasjon/informasjon. Andreas har blitt 30 år, er medieanalytiker og en kløpper med tekst. Han bor på Vålerenga i Oslo, med samboer, hund og katt.

onsdag 16. mars 2011

Just when I thought I was out, they pull me back in

- Phil! Oprah! Og Ellen! Hvordan har dere hatt det?! Hallo? Phil? MEN SÅ SVAR DA


Kvalme karusellen av enveiskommunikasjon. 


De to siste månedene har jeg vært en potet på Oslo universitetssykehus. Jeg har skrevet artikler, tatt bilder av statsråder, språkvasket pasientinformasjon og publisert saker og ting på intra- og internett. Jeg er dessuten blitt selverklært ekspert på jobbsøk og sosiale medier og blogger litt på si for Hammer&Hanborg.

Hammer&Hanborg ja, de er glimrende, og etter hva jeg har forstått, prøver de nå iherdig å få meg sysselsatt igjen. Og godt er det, for se på skjemaet mitt i dag:

Ellen’s got a queer eye for Oprah
Le eller grine? Jeg er usikker. En sak jeg imidlertid er sikker på er at jeg føler meg stappmett på sukkerspinn og vil av karusellen.

Jeg kommer til å blogge om nøyaktig de samme tingene jeg tidligere har blogget om. Jeg skal være dønn ærlig hva gjelder erfaringer og følelser, og er ekstremt glad for feedback. Jeg vil gjenoppta bekreftelser/avkreftelser av myter vedrørende det å være arbeidsledig så langt det lar seg gjøre og gleder meg til det. For min del håper jeg at denne tilværelsen blir kort, for deres del håper jeg den blir lang.

For dette kan bli ganske underholdende. Nå skal jeg søke jobb i Dyrevernalliansen.

3 kommentarer:

 1. Flink du er! Jeg legger fortløpende ut ledige stillinger i frivillig sektor her: http://www.frivillighetnorge.no/no/Ledige_stillinger/ - burde være noe for deg.

  Guri

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha Guri! Skal følge den linken der. Sees vi på #kommNO2011?

  SvarSlett
 3. Hmm, mener du kommunikasjonsdagen? Jeg var for sein til å melde meg på, men står på venteliste og har fortsatt et bittelite håp.

  SvarSlett